La ruşi, până şi Dorel e mort de beat... VIDEO

Şoferii în stare de ebrietate sunt periculoşi, bicicliştii în stare de ebrietate sunt periculoşi, pietonii în stare de ebrietate sunt periculoşi... Cum rămâne cu lucrătorii angajaţi de administraţiile locale?

Situaţia de faţă, hilară la prima vedere, nu a fost filmată pe străzile din România, nici măcar din Rusia. Ci în capitala Kazahstanului, Astana, unde starea de ebrietate e o stare normală pentru unii, chiar în timpul orelor de lucru. E interesant de observat cât de norocos e lucrătorul din imagine, deoarece putea foarte uşor să fie acroşat de câteva ori de maşinile care treceau prin zonă. De reţinut pentru autorităţile noastre...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.