Motociclistul bun samaritean ajută un pick-up rămas în pană. VIDEO

Mai există şi motociclişti buni samariteni, care se opresc să dea o mână de ajutor celor rămaşi în pană. Sau un picior...

Motociclistul bun samaritean ajută un pick-up rămas în pană. VIDEO Motociclistul bun samaritean ajută un pick-up rămas în pană. VIDEO

Oameni suntem, şi chiar dacă e neobişnuit ca un motociclist să se oprească să ajute un conservar rămas în pană (şi asta din motive obiective, nu săriţi pe noi!), iată că în clipul de mai jos se vede că, în caz de nevoie, şi un motociclist poate să dea o mână de ajutor.

Sau un picior... până la benzinărie!

Cum vi se pare gestul motociclistului? Voi cum reacţionaţi atunci când vedeţi o maşină împinsă de cineva pe şosea? Daţi o mână de ajutor?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.