Nebun cu 4x4 vs. poliţişti, GTA V style. VIDEO

Ce poţi face, ca poliţist, dacă legile din ţara ta sunt prea permisive cu infractorii periculoşi care devin violenţi? Te poţi face de râs, asta poţi face, după cum ne arată poliţia din Canada, impotentă în faţa unui dement cu un 4x4.

Nebun cu 4x4 vs. poliţişti, GTA V style. VIDEO Nebun cu 4x4 vs. poliţişti, GTA V style. VIDEO

Nu doar poliţiştii din România sunt nepregătiţi să facă faţă unor demenţi care devin violenţi, ci, după cum putem vedea mai jos, şi poliţia din Canada nu prea are ce face atunci când un infractor hotărăşte că poate ieşi singur din blocajul poliţiei.

Ne întrebăm, dacă era cu câteva sute de kilometri mai jos, în Statele Unite, cam câte gloanţe avea în el nebunul respectiv? Şi, până la urmă, cum e mai bine? Ca în America, unde era făcut ciur, sau ca în Canada (şi România), unde principala armă a poliţiei e, de prea multe ori, strigătul şi bastonul din dotare?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.