Nebunie sau curaj? Pilotul de raliu care merge cu capota ridicată. VIDEO

Siguranţa e pe primul loc. Aşa spun mulţi piloţi de raliu, dar iată că mai apar şi situaţii în care timpul scos la sfârşitul etapei e mai important decât - să zicem - să vezi pe unde mergi.

Nebunie sau curaj? Pilotul de raliu care merge cu capota ridicată. VIDEO Nebunie sau curaj? Pilotul de raliu care merge cu capota ridicată. VIDEO

Se dă următorul scenariu, cât se poate de real: o probă de raliu în Sudul Franţei. În timpul probei, capota unui Peugeot 208 se ridică peste parbriz. Tu ce ai face: ai opri să închizi capota sau ai merge mai departe? Întreb fiindcă pilotul Jordan Berfa şi copilotul Damien Augustin au ales, se pare, calea ce grea.

Avem şi un video scurt aici:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.