Peste 70 de maşini implicate într-un accident în lanţ pe autostradă în SUA. VIDEO

Viteza prea mare raportată la condiţiile de trafic, în prezenţa poleiului şi a vizibilităţii reduse, a dus marţi la mai multe accidente în lanţ în SUA. Cel mai mare dintre acestea a implicat peste 70 de maşini.

Peste 70 de maşini implicate într-un accident în lanţ pe autostradă în SUA. VIDEO Peste 70 de maşini implicate într-un accident în lanţ pe autostradă în SUA. VIDEO

Un mort şi mai mulţi răniţi, precum şi peste 100 de maşini avariate, acesta este bilanţul furtunii de zăpadă abătută ieri asupra statului Wisconsin, SUA. În trei incidente separate au fost implicate în accidente în lanţ zeci de maşini, cel mai grav dintre acestea fiind cel de pe autostrada 41. După cum puteţi vedea în clipul de mai jos, peste 70 de maşini au fost accidentate mai mult sau mai puţin grav, majoritatea accidentelor fiind cauzate de viteza prea mare raportată la condiţiile de drum, coroborată cu lipsa de prevenire din partea şoferilor.

Evident, fiecare dintre aceşti şoferi ştia la perfecţie cele 10 reguli pentru condusul pe zăpadă. Sau nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.