Polonezii pe polei şi patinajul artistic. VIDEO

Întâi a fost nevoie ca şoferii să se familiarizeze cu gândul că anotimpul rece este la apogeu, după care au fost nevoiţi să se adapteze la condiţiile de drum. Uşor de zis dar greu de făcut.

Polonezii pe polei şi patinajul artistic. VIDEO Polonezii pe polei şi patinajul artistic. VIDEO

Când vine vorba de polei, orice sistem de siguranţă al maşinii este egal cu zero. Singurele care mai pot redresa situaţia sunt reflexele şi abilităţile la volan, însă nu toţi şoferii dispun de ele sau de suficientă prezenţă de spirit. Nimic de blamat, pentru că poleiul are o "calitate" care îl face atât de periculos - este greu de detectat iar când afli de existenţa sa, e deja prea târziu. Nu degeaba este cunoscut în engleză drept black ice (gheaţă neagră).

Printre victimele acestul fenoment s-au numărat de data acesta şoferii polonezi, cărora pojghiţa extrem de alunecoasă le-a dat mari bătăi de cap, aşa cum urmează să vedeţi în materialul video de mai jos.

În încheiere, am vrea să ştim cum procedaţi voi în momentul în care întâlniţi polei pe carosabil şi ce metode de condus adopaţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.