Rusia e o junglă, iar compilaţia accidentelor din luna mai dovedeşte asta. VIDEO

În timp ce Europa îşi reduce numărul de accidente rutiere grave în mod dramatic de la an la an, Rusia rămâne o ţară a debandadei generale pe şosele. Mortalitatea este uriaşă, iar stilul în care conduc ruşii nu are nimic de-a face cu civilizaţia. Iată colecţia de orori din luna mai. Aviz celor sensibili: ar fi bine să nu priviţi imaginile...

Rusia e o junglă, iar compilaţia accidentelor din luna mai dovedeşte asta. VIDEO Rusia e o junglă, iar compilaţia accidentelor din luna mai dovedeşte asta. VIDEO

Când autorităţile nu-şi fac treaba iar oamenii nu dau doi lei pe viaţa lor, se ajunge la o adevărată junglă pe şosele. Am spune că aşa ar sta lucrurile şi la noi, dacă şoferii români ar avea camere video la fel ca ruşii, care să înregistreze tot ce mişcă. Dar parcă la noi nu e chiar atât de rău... cel puţin în funcţie de unde locuim.

Ce spuneţi, e mai rău la ei decât la noi? Oricum, ochii mari deschişi la drum şi la ce se poate întâmpla pe el. Cei sensibili sunt rugaţi să se abţină.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.