Şofer din Ucraina, la un pas să fie aruncat în aer. VIDEO

Te plângi că ai avut o zi grea în trafic azi? Gândeşte-te cum ar fi să-ţi EXPLODEZE o bombă în faţă. Căci cam asta a păţit mecanicul ucrainean din clipul de mai jos.

Şofer din Ucraina, la un pas să fie aruncat în aer. VIDEO Şofer din Ucraina, la un pas să fie aruncat în aer. VIDEO

Vova Prach, un mecanic din zona oraşului ucrainean Lugansk a avut parte de o experienţă pe care noi o s-o numim de-a dreptul terifiantă, chiar dacă nu implică un impact violent cu o altă maşină. De fapt, o să o numim terifiantă tocmai pentru că nu implică un impact cu o altă maşină, ci cu un crater, creat de un OBUZ de artilerie cu o fracţiune de secundă înainte să treacă el pe acolo

Conform RIA Novosti, în urma impactului şoferul şi-a pierdut cunoştinţa, însă nu a suferit răni care să-i pună în pericol sănătatea. Ceea ce este de-a dreptul minunat, având în vedere că 1. conducea o Lada şi 2. a intrat în plin în peretele unui crater de doi metri adâncime. 

Se pare că uciderea a 300 de oameni care nu au avut nicio implicare în conflictul dintre Rusia şi Ucraina nu a detensionat cu nimic situaţia din acea zonă... 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.