Şoferul ăsta are reacţii de invidiat... pentru un pericol public ce este

Scena următoare are atât de multe succesiuni de faze norocoase încât îţi vine greu să crezi că nu e trucată.

Şoferul ăsta are reacţii de invidiat... pentru un pericol public ce este Şoferul ăsta are reacţii de invidiat... pentru un pericol public ce este

În clipul de mai jos vei da peste câteva chestii care nu par la locul lor, în afară de faptul că toţi merg pe partea greşită, lucru considerat normal în Thailanda. De exemplu, faptul că pe banda a doua stă un camion. Apoi faptul că tipul din spatele camionului vrea să treacă de camion, aşa că se mută pe banda 1, dar nu devansează. Însă, prin comparaţie cu ce urmează, acestea sunt cât se poate de normale.

O Honda Jazz vine puternic pe banda 1, apoi trece pe a doua, apoi se gândeşte că dacă mai stă pe a doua, va trebui să frâneze, aşa că trece imediat pe contrasens, fix în faţa unui motociclist. Singurul lucru bun pe care l-a demonstrat şoferul cu Jazz a fost reacţia de moment, evitând motociclistul cu o fandare până pe prima bandă. Prima bandă de pe contrasens, desigur. Una pe care, în mod cât se poate de firesc, circulă maşini.

O să te lăsăm pe tine să descoperi deznodământul. Indiferent pe care parte a drumului mergi, morala rămâne una general valabilă. Nu fi idiot. Nu depăşi linia continuă. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.