Şoferul ăsta are reacţii de invidiat… pentru un pericol public ce este

Autor: Andrei Ştirbu 22 ian. 2015 Accidente
Şoferul ăsta are reacţii de invidiat… pentru un pericol public ce este

În clipul de mai jos vei da peste câteva chestii care nu par la locul lor, în afară de faptul că toţi merg pe partea greşită, lucru considerat normal în Thailanda. De exemplu, faptul că pe banda a doua stă un camion. Apoi faptul că tipul din spatele camionului vrea să treacă de camion, aşa că se mută pe banda 1, dar nu devansează. Însă, prin comparaţie cu ce urmează, acestea sunt cât se poate de normale.

O Honda Jazz vine puternic pe banda 1, apoi trece pe a doua, apoi se gândeşte că dacă mai stă pe a doua, va trebui să frâneze, aşa că trece imediat pe contrasens, fix în faţa unui motociclist. Singurul lucru bun pe care l-a demonstrat şoferul cu Jazz a fost reacţia de moment, evitând motociclistul cu o fandare până pe prima bandă. Prima bandă de pe contrasens, desigur. Una pe care, în mod cât se poate de firesc, circulă maşini.

O să te lăsăm pe tine să descoperi deznodământul. Indiferent pe care parte a drumului mergi, morala rămâne una general valabilă. Nu fi idiot. Nu depăşi linia continuă. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide