Taifunul Soudelor: cât de devastatoare poate fi o tornadă care te prinde în maşină. VIDEO

Efectele taifunului Soudelor asupra Taiwanului şi Chinei au fost devastatoare: cel puţin 20 de morţi, zeci de răniţi, miliarde de dolari în daune. Însă chiar şi vânturile puternice care au urmat trecerii acestui taifun peste Taiwan au avut efecte dramatice, după cum arată clipul video de mai jos

Taifunul Soudelor: cât de devastatoare poate fi o tornadă care te prinde în maşină. VIDEO Taifunul Soudelor: cât de devastatoare poate fi o tornadă care te prinde în maşină. VIDEO

Taifunul Soudelor a omorât circa 20 de oameni în Taiwan şi China, numărul răniţilor fiind de câteva ori mai mare, în timp ce daunele materiale se ridică la ordinul miliardelor de dolari. Este vorba de cea mai puternică furtună de pe glob din 2015, care a dus la evacuarea a circa 200.000 de persoane şi la devastări pe scară largă.

Cifrele statistice nu spun nimic atunci când nu eşti implicat direct, aşa cum au păţit şoferii de mai jos. Culmea, accidentul a avut loc după ce taifunul trecuse deja de Taiwan, fiind cauzat de răbufnirile de vânt ocazionale - precum această mini-tornadă din imagine. Vântul a fost atât de puternic, încât maşina din care se filma nu a mai putut opri la culoarea roşie a semaforului, iar maşina care i-a tăiat calea a fost luată, pur şi simplu, pe sus. Din fericire, în acest accident nu a murit nimeni (puteţi remarca maşina luată de vânt în mormanul de ruine de la finalul clipului), dar efectele sunt devastatoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.