Tineri care au văzut moartea cu ochii pentru că stăteau cu ochii-n telefon la volan. VIDEO

Aparent, faptul de a-ţi lua ochii de la drum pentru câteva secunde nu e chiar aşa periculos - cel puţin aşa gândesc mulţi, prea mulţi, în special tinerii, care nu se pot abţine să nu-şi verifice mesajele sau să nu se uite către prietenii lor din maşină. Efectele pot fi dezastruoase.

Tineri care au văzut moartea cu ochii pentru că stăteau cu ochii-n telefon la volan. VIDEO Tineri care au văzut moartea cu ochii pentru că stăteau cu ochii-n telefon la volan. VIDEO

Obişnuieşti să te uiţi în ecranul telefonului mobil în timp ce conduci? Să te uiţi timp de câteva secunde către interlocutorul tău aflat pe scaunul din dreapta sau în spate? Să dai SMS-uri la volan? Să vorbeşti la telefon fără handsfree în timp ce conduci?

Atunci trebuie să vezi acest clip. Care îţi va arăta ce se poate întâmpla dacă ai acest extrem de prost obicei. Cele câteva secunde de neatenţie pot face diferenţa dintre viaţă şi moarte. Priveşte şi ia aminte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.