Uite de asta nu este bine să stai pe exteriorul virajului la raliuri

Dacă eşti neiniţiat în viaţa de spectator la raliuri, cei cu experienţă îţi vor da ca prim sfat acesta: nu sta pe exteriorul virajului. Ei bine, iată şi de ce.

Uite de asta nu este bine să stai pe exteriorul virajului la raliuri Uite de asta nu este bine să stai pe exteriorul virajului la raliuri

Accidentul s-a întâmplat în cadrul unei probe speciale are raliului Valle d’Aosta, unde, într-unul dintre viraje, pilotul Piero Scavone a abordat greşit un viraj şi a ieşit în exteriorul acestuia, evitând la limită câţiva spectatori foarte neinspiraţi. Dacă nu ai mai fost pe la raliuri, bagă bine la cap: NU STA PE EXTERIORUL VIRAJULUI!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.