Un avion de vânătoare s-a prăbuşit pe o autostradă din Marea Britanie în timpul unui show aerian. VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 23 aug. 2015 Accidente
Un avion de vânătoare s-a prăbuşit pe o autostradă din Marea Britanie în timpul unui show aerian. VIDEO

Show-urile aeriene sunt extrem de spectaculoase, dar nu sunt nici pe departe atât de sigure pe cât ar trebui să fie. Manevrele riscante pot duce la tragedii, iar această săptămână a fost una neagră pentru iubitorii aviaţiei: un elicopter s-a prăbuşit la un spectacol aviatic din Rusia (un mort, un rănit), un alt pilot a murit în Marea Britanie atunci când avionul său s-a prăbuşit în faţa spectatorilor, două avioane s-au ciocnit în aer în Slovacia (şapte morţi), un paraşutist a murit în urma unui accident la un show din Chicago şi, chiar în acest weekend, două avioane de acrobaţie s-au prăbuşit în Elveţia, făcând cel puţin o victimă.

Mai jos, manevra care a dus la tragedia de azi din Marea Britanie, acolo unde un avion militar Hawker Hunter s-a prăbuşit pe o autostradă aglomerată în timpul unui spectacol aerian. 

Avionul a lovit mai multe maşini înainte de a exploda într-o bulă de foc. Pilotul a supravieţuit impactului, însă se află în stare extrem de gravă la spital, cu şanse foarte mici. Autorităţile încă mai caută în zonă pentru a stabili numărul total de victime.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide