Un britanic şi-a găsit maşina transformată în stup de albine. VIDEO

Cum ai reacţiona dacă ţi-ai găsi maşina transformată în stup de albine? Dacă ţi se pare că am luat-o razna, iată mai jos o întâmplare adevărată...

Un britanic şi-a găsit maşina transformată în stup de albine. VIDEO Un britanic şi-a găsit maşina transformată în stup de albine. VIDEO

Se pare că nu există maşină mai potrivită pentru albine decât Nissan Micra! De a doua generaţie. De ce spunem asta? Pentru că vreo 20.000 de albine au roit şi au ales această maşină pentru a servi drept noul lor stup.

Imaginaţi-vă stupoarea proprietarului acestei Micra (da, trebuia să facem această glumă) atunci când a vrut să se apropie de maşină, găsind-o plină de albine atât la exterior, cât şi la interior (o etanşeizare foarte bună, nu?). Din fericire, s-a găsit şi soluţia salvării atât a albinelor, cât şi a maşinii, prin apelarea la un apicultor profesionist, care a reuşit să facă albinele să roiască în altă parte. De altfel, Londra este zilele acestea martora mai multor evenimente care implică albine, şi este demnă de remarcat atenţia pe care o arată britanicii albinelor, care nu sunt omorâte, ci sunt manevrate de apicultori specializaţi, pentru a-şi găsi adăpost în alte locuri urbane, precum acoperişurile bisericilor.

Dar dacă vreţi să aveţi coşmaruri, iată cum arată şi roiul pe (şi în) maşină...

Via The Daily Express

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.