Urmărire ca-n GTA V pe străzile din SUA, cu un hoţ care a furat o maşină de poliţie. VIDEO

Urmăririle cu maşini nu trebuie să fie neapărat unele în mare viteză pentru a fi spectaculoase. Cazul de mai jos ne arată cât de greu este pentru poliţişti să neutralizeze un hoţ devenit violent, chiar şi atunci când acesta nu pare a se grăbi.

Urmărire ca-n GTA V pe străzile din SUA, cu un hoţ care a furat o maşină de poliţie. VIDEO Urmărire ca-n GTA V pe străzile din SUA, cu un hoţ care a furat o maşină de poliţie. VIDEO

GTA V o fi fost el recreat în realitate, dar actorii şi cascadorii nu se pot ridica la înălţimea realităţii, mai ales atunci când avem de-a face cu un infractor hotărât să scape cu orice preţ de poliţişti.

Băiatul ăsta s-a gândit că e o idee bună să fure un Mercedes-Benz direct din trafic, apoi să scape de poliţiştii care-l opriseră, să le fure chiar o maşină de Poliţie şi apoi să-i alerge cale de 22 de minute prin mai multe orăşele, încercând să scape de ei prin manevre aparent ilogice (devieri pe trotuare, pe contrasens etc.), toate efectuate însă la mică viteză. Relaxat, ce mai...

Cu toate acestea, poliţiştii nu găsesc momentul propice pentru a-l neutraliza pe infractor fără a-i pune în pericol pe ceilalţi, urmărirea devenind chiar penibilă la un moment dat, cu ditamai cârdul de maşini de Poliţie abia mergând în spatele unui infractor care părea că a adormit la volan.

Abia după ce urmăritul efectuează la perfecţie o manevră PIT asupra unei alte maşini de poliţie, aceştia decid să intervină în forţă şi îi imobilizează maşina. Cum omul nostru chiar nu avea chef să fie prins de poliţişti (şi profitând de faptul că nu e de culoare, altfel probabil era împuşcat de mult), o ia la fugă pe străzi, fiind prins într-un târziu. Povestea nu se termină aici, pentru că omul a făcut scandal şi la spital, acolo unde a mai rănit alţi poliţişti. 

Mai jos, un rezumat de şapte minute al urmăririi - infractorul se află în maşina de Poliţie din faţă, iar acţiunea reală începe abia pe la minutul doi...

via Carscoops

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.