VIDEO: câţi dintre şoferi au greşit în acest accident pe gheaţă?

Staţi liniştiţi, iarna nu s-a terminat, iar condiţiile nefavorabile pe şosele vin în curând. Până atunci, ca să conştientizaţi mai bine ce vă poate aştepta, luaţi aminte la CE NU TREBUIE FĂCUT pe drumuri cu zăpadă şi gheaţă.

Poate vi se pare mult prea cunoscut ce urmează să spunem, dar noi o repetăm: iarna trebuie condus cu prudenţă mult mai mare şi cu viteză mult mai mică. Altfel lucrurile pot scăpa repede de sub control din cauza aderenţei precare, iar distanţele de frânare cresc până când accidentele nu mai pot fi evitate.

Enumeraţi şoferii care merită palme în următorul video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.