VIDEO: ce se întâmplă când pierzi controlul maşinii la 300 km/h!

Din fericire, teribilul accident pe care îl puteţi urmări în video nu s-a soldat cu victime, nici măcar cu răni grave. Şi asta deoarece vorbim de o maşină special preparată pentru a doborî recorduri de viteză. Dar nu pe şosea!

Pentru amatorii de recorduri de viteză, lacurile sărate secate sunt un teritoriu perfect pentru a testa limitele maşinilor special preparate pentru a merge cât mai tare.

În cazul de faţă, însă, vorbim de o încercare care a eşuat într-un mod dramatic din punct de vedere vizual, dar, din fericire, fără urmări grave - pilotul Brian Gillespie a suferit răni minore şi se recuperează rapid.

Ca idee, într-o probă anterioară Gillespie a reuşit să atingă 200,9 mph (adică 323 km/h), iar accidentul se pare că a survenit în apropierea barierei de 300 km/h, când o problemă de natură tehnică l-a făcut pe pilot să piardă controlul maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.