VIDEO: Cele mai amuzante accidente din 2014

Accidentele pot fi şi amuzante dacă nu e nimeni rănit. Mai mult, avem cu toţii câte ceva de învăţat din toate videoclipurile din Rusia care circulă pe Internet cu traficul haotic din fosta Uniune Sovietică. Iar acum, cineva a pus cap la cap cele mai amuzante şi neobişnuite accidente din 2014.

VIDEO: Cele mai amuzante accidente din 2014 VIDEO: Cele mai amuzante accidente din 2014

Accidentele pot fi foarte dureroase, dar şi foarte amuzante şi educative dacă nu e nimeni rănit. De fapt, cu toţii putem învăţa câte ceva din milioanele de videoclipuri publicate pe internet cu accidente din Rusia şi nu numai. Iar acum, cineva a adunat cele mai amuzante şi neobişnuite accidente ale anului 2014 şi le-a transformat într-un singur videoclip savuros.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.