VIDEO: Culmea nesimţirii - ce pedeapsă merită acest şofer beat?

”Don't drink and drive” (nu conduce beat) este una dintre cele mai cunoscute sintagme pe care le învaţă orice şofer. Din păcate, încă mai sunt mulţi care nu respectă această regulă. Iar unii dintre ei depăşesc limitele imaginabilului - exemplu în următorul video.

Şoferii cu maşini puternice se consideră, în general, infailibili. Ceea ce înseamnă că nici beţia nu le poate pune beţe în roate, rămânând cei mai buni şoferi. După părerea lor - prin aburii beţiei lucrurile se văd întotdeauna deformat...

În cazul următor, nu ne surprinde faptul că şoferul unui BMW a pierdut controlul volanului şi a acroşat două maşini. Nu ne surprinde nici măcar faptul că fuge de la locul accidentului, fiind urmărit şi oprit rapid de păgubiţi.

Ce ne revoltă este lucrul pe care îl face în final. Ce pedeapsă credeţi că merită protagonistul următorului video pentru gestul său?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.