VIDEO: Drifturi de bărbaţi adevăraţi cu... cisterna!

Toată lumea care vrea să facă drifturi porneşte la drum cu un BMW a cărui glorie a apus în urmă cu mulţi ani. Aşa că trebuie să fii destul de inventiv (şi priceput) ca să ieşi în evidenţă în lumea drifterilor. Ca domnul din videoclipul de mai jos, de exemplu.

VIDEO: Drifturi de bărbaţi adevăraţi cu... cisterna! VIDEO: Drifturi de bărbaţi adevăraţi cu... cisterna!

Scena drifturilor este plină de BMW-uri Seria 3. Asta ştim deja. Şi e normal, până la urmă, fiindcă este o maşină potrivită pentru aşa ceva – uşoară şi cu tracţiune pe spate. Dar ce poţi să faci, oare, ca să ieşi în evidenţă în această lume saturată cu coupe-uri germane trecute de prima tinereţe? Păi, poţi să încerci cu o cisternă, ca domnul de mai jos:

Ce credeţi: a amestecat bine benzina?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.