VIDEO: Mercedes vs Mercedes - cine câştigă?

Aşa ceva vedem mai rar: doi şoferi cu acelaşi tip de maşină, care aplică fabula celor doi berbeci care nu au loc pe aceeaşi... bandă. Cine credeţi că va câştiga: roşu sau negru?

Despre prima generaţie Mercedes-Benz C-Class (cu nume de cod intern W202) se aud multe lucruri bune la capitolul fiabilitate şi rezistenţă. Cel de-al doilea criteriu se pare că stă la baza următoarei altercaţii, în care doi berbeci ruşi nu se pot înţelege cum să împartă aceeaşi bandă. Ce urmează şi cum se termină, vedeţi în continuare:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.