VIDEO. Cum încearcă un rus să învingă iarna cu anvelope de vară

Pentru toţi fanii anvelopelor de vară în plină iarnă, avem un filmuleţ care ne arată cât de penibil devine un şofer atunci când insistă să meargă pe gheaţă şi zăpadă cu cauciucuri nepotrivite.

VIDEO. Cum încearcă un rus să învingă iarna cu anvelope de vară VIDEO. Cum încearcă un rus să învingă iarna cu anvelope de vară

Din fericire pentru România, disputa „anvelope de vară, iarna” a fost tranşată prin lege, astfel încât, din momentul în care carosabilul este acoperit cu zăpadă sau gheaţă, eşti obligat să ai cauciucuri de iarnă, cu un marcaj special, altfel eşti pasibil de amendă.

Pentru cei care încă mai cârcotesc şi sunt de părere că s-ar descurca de minune iarna cu anvelope de vară, avem un mic filmuleţ. Şi o reamintire a faptului că, astăzi, anvelopele de vară sunt special concepute pentru a fi performante la temperaturi de peste 10 grade Celsius, în timp la temperaturi inferioare îşi pierd rapid din calităţi. Nu mai insistaţi cu amintiri de la bunica, de pe vremea când toate anvelopele erau, de fapt, mixte, iar performanţele lor pe timp rece sau cald erau oricum mult inferioare chiar şi celor „ieftine” de astăzi.

Acestea fiind spuse, iată un balet rusesc în toată splendoarea lui:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.