Viteză, ceaţă şi gheaţă pe carosabil, în stil rusesc. VIDEO

Nici n-a venit bine iarna că şoferii ruşi demonstrează a mia oară că n-au învăţat nimic din iernile lungi şi grele pe care le primesc de la Mama Natură an de an.

Viteză, ceaţă şi gheaţă pe carosabil, în stil rusesc. VIDEO Viteză, ceaţă şi gheaţă pe carosabil, în stil rusesc. VIDEO

Lăsăm la o parte faptul că zăpada face ca doar o bandă şi jumătate din carosabil să poată fi utilizată. Lăsăm la o parte faptul că vremea de afară, ceaţa şi drumul umed spre îngheţat reprezintă capcane pe care le poţi gestiona dacă eşti cumpătat.

Aşadar, cum rămâne cu viteza? Răspunsul vi-l dă un viteaz şofer rus care s-a gândit că adaptarea vitezei la condiţiile de drum nu e de nasul lui. Drept pentru care, e foarte posibil să se fi ales (şi) cu nasul spart:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.