Acesta este conceptul Fuego. Renault Fuego.

Înainte să ridicaţi din sprânceană, ţinem să precizăm că Renault a avut în gamă un model denumit Fuego, pe care conceptul Renault Fuego despre care urmează să vorbim îl aduce în actualitate.

Acesta este conceptul Fuego. Renault Fuego. Acesta este conceptul Fuego. Renault Fuego.

Renault Fuego, în versiunea sa de serie, a fost produs între 1980 şi 1995, şi se recomanda drept un coupe cu abilităţi sportive. Lucru de care conceptul Renault Fuego nu ţine cont, pentru că designerii de la Idecore şi l-au imaginat ca un coupe în patru uşi inspirat din Mazda RX-8.

La capitolul motorizare, Idecore propune un sistem de propulsie hibridă, format dintr-o unitate termică turbo-diesel de 1,6 litri care produce 160 CP şi un motor electric ce dezvoltă 95 CP. Mai mult, se pot alege patru moduri de condus - hibrid, full electric, sport şi Ice, pentru situaţiile în care aderenţa este scăzută.

Ce spuneţi, arată mai bine decât modelele actuale oferite de Renault?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.