Armortech şi Atelier Valdeig prezintă Tresor SUV - cel mai tare SUV din lume?

Armortech şi Atelier Valdeig au planuri de a oferii un SUV de lux bazat pe Audi Q7. Oare vor reuşii să scoată cel mai tare SUV din lume?

Armortech şi Atelier Valdeig prezintă Tresor SUV - cel mai tare SUV din lume? Armortech şi Atelier Valdeig prezintă Tresor SUV - cel mai tare SUV din lume?

Numit după cuvântul fracez "tresor", SUV-ul de lux este bazat pe Audi Q7 şi prezintă elemente de design exterior preluate de la Bentley şi Rolls-Royce. Maşina va fi disponbilă într-o gama largă de ampatamente şi va exista şi posibilitatea de blindare a acesteia, desigur dacă se cere acest lucru.

Dacă exteriorul nu este un lucru care să te "dea pe spate" ,la interior treburile stau cu totul altfel. Habitaclul este garnisit cu piele de cea mai bună calitate, inserţii elegante de lemn şi metal. Opţioal se pot comanda sisteme multimedia hi-tech şi în plus, interiorul se poate compartimenta după bunul plac al clienţilor.

Din punct de vedere al motorizări maşina va fi echipată cu puternicul propulsor V12 TDI capabil să dezvolte o putere de 500 CP. Evident se pot comanda şi alte motoare de pe Audi Q7, propulsoare cărora li se pot aduce şi îmbunătăţiri ale performanţelor de serie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.