Aston Martin Lagonda la Geneva 2009

Ei bine, coupe-ul cu patru uşi al lui Aston Martin la Geneva 2009 nu a fost mult aşteptatul Rapide, ci un concept complet nou şi care i-a luat prin surprindere pe toţi: Aston Martin Lagonda. Voi ce părere aveţi?

Lagonda, luxul viitoruluiO surpriză absolută pentru lumea auto, Aston Martin Lagonda Concept este o premieră mondială de proporţii, prezentându-se ca un fel de crossover coupe cu patru uşi şi patru locuri, foarte luxos.

Noul concept celebrează la Geneva 2009 nu mai puţin de 100 de ani de la conceperea brandului Lagonda, unul dintre cele mai cunoscute branduri auto de lux până la jumătatea secolului trecut. În noul secol 21, Lagonda doreşte să revină în actualitate în mare stil, îmbinând spiritul de aventură cu luxul recunoscut.

Ulrich Bez, şeful Aston Martin, se referă la Astona Martin Lagonda Concept drept "maşina de lux a viitorului". Foarte îndrăzneţ şi nonconformist pentru clasicismul Aston Martin, Lagonda Concept este masiv şi impresionant, "căţărat" pe jantele de 22", în timp ce motorul este un V12, care îşi transmite puterea tuturor celor patru roţi.

Mai multe detalii, în comunicatul de presă de pe următoarea pagină.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.