Audi A1 Sportback

Audi ne arată la Salonul Auto de la Paris cum se vede viitorul în clasa mică la Ingolstadt, prin prototipul Audi A1 Sportback Concept.

Audi A1 Sportback Audi A1 Sportback

95% varianta de serieAudi A1 Sportback este o continuare mai aproape de realitate, în 4 uşi, a lui Audi A1 Metroproject, expus la Salonul Auto de la Tokyo, ceea ce demonstrează că fabricantul din Ingolstadt face tot mai mulţi paşi către un mezin premium. Conceptul are o lungime ce gravitează în jurul a patru metri, plasându-se clar cu o clasă mai jos decât hatchbackul titular Audi A3, cu ai săi 4.29 metri.

Puterea provine de la un 1.4 litri de 150 CP, dar mai există şi un as în mânecă, sub forma unei unităţi hibride, care furnizează 27 de cai şi un plus de 150 Nm în materie de cuplu. Ajutat de noua transmisie cu ambreiaj dublu S-Tronic, A1 Sportback Concept poate pretinde că atinge 100 km/h în doar 7,9 secunde. Nu sunteţi imresionaţi încă? Consumul delcarat de Audi pentru acest model va fi de 3.9 litri la 100 km parcurşi. Sună fantastic, să vedem însă dacă va fi şi aşa.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.