Audi Q3 Red Track Worthersee, update al lui Q3 Vail de la Detroit 2012

Autor: Oraan Mărculescu 14 mai 2012 Concepte auto

Deşi cel mai probabil mulţi dintre cei care participă la ediţia din 2012 a Worthersee Tour ar vrea să vadă conceptul sportiv Audi RS Q3, prezentat la Beijing 2012, producătorul german îi va gratula doar cu un semi-concept Audi Q3 Red Track – care nu e altceva decât o versiune uşor revizuită a conceptului Audi Q3 Vail, de la Detroit 2012, de la începutul anului.

Audi Q3 Red Track se diferentiaza de Q3 Vail prin farurile cu fundal rosiatic

Principala modificare a lui Q3 Red Track faţă de Q3 Vail ţine de farurile cu fundalul roşiatic şi de vopseaua Energy Red cu particule aurii. În rest, Audi Q3 Red Track beneficiază de acelaşi tratament de accesorizare cu diverse elemente menite a le trezi interesul mai ales celor interesaţi de sporturile de iarnă.

Jantele de 20 inch şi ridicarea gardei la sol cu 3 cm pun în evidenţă o centură inferioară îmbrăcată în platic gri-mat, iar pe acoperiş a fost montat un sistem special de bare de amarare, care beneficiază de lumini cu LED în partea din faţă, pentru sporirea vizibilităţii noaptea sau pe timp nefavorabil.

Audi Q3 Red Track pentru Worthersee 2012 are un motor turbo de 340 CP

Sub capotă, Audi Q3 Red Track aduce acelaşi motor turbo de origine TT-RS. Având 2,5 litri, propulsorul dezvoltă 340 CP şi un cuplu maxim de 450 Nm, valori gestionate prin intermediul unei cutii automate S-tronic, cu 7 trepte şi dublu ambreiaj. Evident, tracţiunea este integrală, de tip quattro, iar ecartamentul a fost majorat cu 4 cm pentru creşterea stabilităţii.

Prin urmare, pregătiţi-vă pentru un Audi Q3 de peste 300 CP, deoarece este clar că Audi Q3 Red Track este încă un pas spre versiunea sportivă a micului SUV german, care ar putea fi oferită în producţie de serie chiar la Salonul Auto Paris 2012, din această toamnă.

Audi Q3 Red Track anunta o iminenta versiune sportiva de serie a lui Audi Q3

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide