Audi RS3 Sedan la Geneva 2011

Într-adevăr, se poate spune că schiţele lui Audi A3 Sedan nu erau doar un preview prea frumos pentru conceptul de la Geneva 2011. Iată cum arată în realitate Audi RS3 Sedan Concept!

Existau destule temeri că primele schiţe cu Audi A3 Sedan nu vor avea un corespondentsimilar în realitate. Însă, la Salonul AutoGeneva 2011, putem spune că Audi nu-şidezamăgeşte fanii cu Audi RS3 Sedan, care prefigureazănoua generaţie Audi A3.

Audi RS3 Sedan Concept prefigureaza a treia generatie Audi A3

Partea frontală este o combinaţie reuşită de seriozitateşi modern, dar rămâne de văzut dacă imensa grilă va ajungela fel şi pe modelul de serie. În mod inedit, germanii s-au gânditsă prefigureze noua generaţie Audi A3 prin acest semi-concept înversiune sedan, care nu a existat până acum în gama compacteipremium.

Schiţele ne arătau o maşină mai apropiată de stilul coupe cu 4uşi, dar şi Audi RS3 Sedan inspiră la fel de multdinamism. Maşina lungă de 4,44 metri îi ia locul, practic,precedentului A4, având un stil coerent şi foarte reuşit.Interesantă ideea stopurilor, cu o formă mai simplă decât laactualul A4, dar şi mai elegantă.

Audi RS3 Sedan are un design reusit, care inspira atat dinamism, cat si eleganta

Sub capota maşinii găsim un motor turbo în cinci cilindri, de408 CP, iar transmisia este integrală quattro. Ceea ce a impuscrearea unui interior sportiv, în care volanul aproaperacing domină un tablou destul de simplist conceput. Seremarcă puternica impresie de spaţiu (lipsa unei clasice consolecentrale este o idee bună), indicaţiile sunt afişate pe un ecrancentral, în partea superioară a bordului, iar comenzile suntaccesibile de pe tunelul central, de la noua interfaţă MMI.

În curând, mai multe imagini cu Audi RS3 Sedan.

Interiorul lui Audi RS3 Sedan pune accentul pe simplitatea sportiva