Audi RS3 Sedan la Geneva 2011

Într-adevăr, se poate spune că schiţele lui Audi A3 Sedan nu erau doar un preview prea frumos pentru conceptul de la Geneva 2011. Iată cum arată în realitate Audi RS3 Sedan Concept!

Existau destule temeri că primele schiţe cu Audi A3 Sedan nu vor avea un corespondent similar în realitate. Însă, la Salonul Auto Geneva 2011, putem spune că Audi nu-şi dezamăgeşte fanii cu Audi RS3 Sedan, care prefigurează noua generaţie Audi A3.

Audi RS3 Sedan Concept prefigureaza a treia generatie Audi A3

Partea frontală este o combinaţie reuşită de seriozitate şi modern, dar rămâne de văzut dacă imensa grilă va ajunge la fel şi pe modelul de serie. În mod inedit, germanii s-au gândit să prefigureze noua generaţie Audi A3 prin acest semi-concept în versiune sedan, care nu a existat până acum în gama compactei premium.

Schiţele ne arătau o maşină mai apropiată de stilul coupe cu 4 uşi, dar şi Audi RS3 Sedan inspiră la fel de mult dinamism. Maşina lungă de 4,44 metri îi ia locul, practic, precedentului A4, având un stil coerent şi foarte reuşit. Interesantă ideea stopurilor, cu o formă mai simplă decât la actualul A4, dar şi mai elegantă.

Audi RS3 Sedan are un design reusit, care inspira atat dinamism, cat si eleganta

Sub capota maşinii găsim un motor turbo în cinci cilindri, de 408 CP, iar transmisia este integrală quattro. Ceea ce a impus crearea unui interior sportiv, în care volanul aproape racing domină un tablou destul de simplist conceput. Se remarcă puternica impresie de spaţiu (lipsa unei clasice console centrale este o idee bună), indicaţiile sunt afişate pe un ecran central, în partea superioară a bordului, iar comenzile sunt accesibile de pe tunelul central, de la noua interfaţă MMI.

În curând, mai multe imagini cu Audi RS3 Sedan.

Interiorul lui Audi RS3 Sedan pune accentul pe simplitatea sportiva

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.