Exclusiv  BMW M9 - surprinzătoarea idee a lui Răzvan Radion pentru un coupe de lux BMW

O nebunie a unui pasionat sau o posibilă direcţie pe care constructorul bavarez o va aborda în viitor? Oricare ar fi răspunsul, proiectul BMW M9 al lui Radion Răzvan merită toată atenţia. Voi ce credeţi?

BMW M9 - surprinzătoarea idee a lui Răzvan Radion pentru un coupe de lux BMW BMW M9 - surprinzătoarea idee a lui Răzvan Radion pentru un coupe de lux BMW

La ora actuală, cel mai mare coupe BMW este BMW Seria 6, cu versiunea de top BMW M6. Planurile pentru un supercar care să rivalizeze cu Mercedes-Benz SLS sau Audi R8 rămân, deocamdată, în ceaţă, fiind sigur doar noul supercar ecologic BMW i8.

BMW M9 este propunerea lui Razvan Radion pentru un coupe BMW luxos

Totuşi, tânărul Răzvan Radion este de părere că BMW nu ar trebui să ezite în a contracara marele coupe Mercedes-Benz CL, aşa încât ne propune acest foarte reuşit exerciţiu de design BMW M9. Dar să-l lăsăm pe el să ne dea câteva explicaţii referitor la sursa acestui BMW M9:

"Am observat, fără să vreau, destule opinii care ascociază foarte degajat conceptele sau randările fictive ce reprezintă marca BMW drept wannabe-uri de Audi R8, ceea ce mi se pare puţin clişeu.

Eu am încercat să creez un concept cu o filozofie diferită faţă de cea a liniei de design BMW din ultimii ani, dar cu intenţia de a nu le altera esenţa omogenă de pe maşinile deja existente pe piaţă. Nu sunt sunt singurul care şi-a asociat conceptul cu numele de M9, dar am considerat ca este o verigă oarecum lipsă în palmaresul lor şi că o pot închega, ca fiind rezonabilă.

BMW M9 este axat spre formele claice de acum cativa ani imbinate cu o proportionare de GT

Prin aptitudinile mele de designer amator am preferat sa fiu un pic subiectiv şi să rămân cât mai mult axat spre formele clasice de acum câţiva ani, îmbinate cu o proporţionare de Grand Touring, poate similară cu cea a lui Ferrari 612 Scaglietti, un foarte bun exemplu de coupe GT luxos."

Fără a încerca să intre în amănunte sau explicaţii tehnice, Răzvan lasă imaginile să vorbească de la sine, BMW M9 arătând că bavarezii pot crea un coupe luxos fără a renunţa sau denatura caracteristicile dinamice proprii modelelor sportive BMW.

Rămâne la latitudinea voastră să apreciaţi cât de reuşit este acest BMW M9.

ÎŢI PLACE SĂ DESENEZI MAŞINI? TRIMITE-NE SCHIŢELE TALE LA ADRESA promotor@promotor.ro ŞI AI ŞANSA SĂ LE VEZI PE PROMOTOR!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.