BMW ne prezintă designul lui BMW Gran Coupe

În ultima vreme s-a vorbit doar despre Audi şi Mercedes şi coupe-urile cu patru uşi pe care le prezintă, dar şi BMW are un model pregătit, despre care designerul şef ne vorbeşte…

BMW Gran Coupe este replica bavareză la adresa rivalilor tradiţionali în segmentul coupe-urilor cu patru uşi. Una însă care va veni în versiunea de serie, pe care clienţi o pot cumpăra, de abia în 2012. BMW profită însă de valul de interes stârnit în acest segment şi ne arată care este concepţia lor pentru un rival al Audi A7 sau Mercedes CLS. Anders Warming, şeful departamentului exterior, este cel care ne face un tur al exteriorului maşinii.

Aşa cum spuneam, modelul derivat din acest concept va fi lansat la un salon important din 2012. Până atunci însă prototipul va fi expus în premieră europeană la Salonul de la Moscova. Apoi vest europenii o să poată să îl admire în toată splendoarea sa la Salonul de la Paris.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.