BMW Seria 3 Sport Sedan Concept

Chiar dacă nu este nimic oficial, ci doar munca unui pasionat, conceptul atrage atenţia prin formele neconvenţionale. Oare oficialii bavarezi ce părere au?

BMW Seria 3 Sport Sedan Concept BMW Seria 3 Sport Sedan Concept
BMW Seria 3 Sport Sedan ConceptBenedetto Bordone a absolvit Universitatea Coventry în 2005 şi de atunci a lucrat la BeeStudio Torino, Centro Stile Alfa Romeo şi Honda Advanced Design, pentru ca acum să fie un freelancer. Creaţia sa ne prezintă o interpretare proprie a unei înfăţişări viitoare a celui mai de succes model al constructorului bavarez, Seria 3.

"Suprafaţa maşinii este inspirată de bustul unui atlet, ce lasă impresia unui muşchi incordat. Detaliul grilei faţă comunică precizia şi atenţia dată în momentul desenării" a precizat Berdone. Deşi pentru fanii mărcii, deranjaţi chiar şi de creaţiile lui Bangle, un asemenea design e mult prea avansat, nu ar fi exclus ca tânărul Benedetto să ajungă la fel de cunoscut ca un designer cu o rezonanţă asemănătoare a numelui, Bertone.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.