Cirbin V13R

Autor: Cosmin Iordache 21 mart. 2008 Concepte auto

Cirbin V13RNonconfomistul model Cirbin V13R, lansat la SEMA în 2007, are atât caracteristici de roadster, cât şi de trike. Partea frontală specifică unui automobil îi conferă un nivel de siguranţă superior unei motociclete, iar sistemul de propulsie specific bolizilor pe două roţi  şi masa redusă îi asigură un plus de agilitate şi o supradoză de senzaţii.

Motorul, ce animă caroseria din fibră de sticlă, este unul de 12500cc V-twin, grefat de pe un Harley-Davidson V-Rod
, legat la o cutie secvenţială cu cinci trepte. Interiroul oferă doar strictul necesar, două locuri şi un minim instrumentar de bord. Modelul are chiar şi un portbagaj, de dimensiuni liliputane în partea frontală.

Cirbin V13R ar putea fi, însă, uşor confundat cu un automobil, dacă citeşti lista de preţuri întâi, fiind cotat la 40.000 de dolari, o valoare cam piperată pentru un model cu doar trei roţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide