Citroën EVE, un concept prêt-à-porter de la Ciprian Andruş

Desenatorul nostru de maşini preferat a lucrat la un concept despre care nu are cuvinte de spus. La cum arată, noi îl înţelegem.

Citroën EVE, un concept prêt-à-porter de la Ciprian Andruş Citroën EVE, un concept prêt-à-porter de la Ciprian Andruş

Când vine vorba de designul conceptelor (Citroën), este greu să-ţi imaginezi ceva măcar la fel de ispititor precum desenele care ies din creioanele designerilor. Dar apoi, Ciprian Andruş nu are în vocabularul propriu cuvântul „intimidare”, aşa că a lucrat intensiv la un nou proiect, botezat EVE. 

Urmând nuanţele simbolistice ale numelui, Eve ar trebui să reprezinte momentul în care a început ceva, o geneză. Noi sperăm să fie începutul erei în care Ciprian va crea concepte numai bune de purtat. În timp ce Citroën GT Concept pare să fie un articol haute couture, Eve se prezintă ca un concept prêt-à-porter, un rival pentru 911 - sau, de ce nu, chiar pentru RUF, cu care-şi împarte estetic cocoaşa. 

Ciprian a spus că, în privinţa lui Eve, nu are, efectiv, cuvinte. Noi te înţelegem, Ciprian. Nu ştim cât timp ţi-a luat până să aplici tuşa finală peste aceste linii, însă îmi imaginez că întreg procesul a fost scăldat de tot felul de fantezii de ordin tehnic. Este Citroën, aşa că un ansamblu hibrid este cât se poate de posibil. Eventual, un 1,6 litri turbo, cu 270 de cai-putere, ajutat de un motor de alte câteva sute. 

După ce vizionezi galeria foto cu Citroën Eve, te invităm să rămâi în lumea lui Ciprian, unde vei găsi o Dacia cu accente puternice premium, sau un Lăstun supradotat; şi lista continuă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.