Citroen Hypnos Hybrid Crossover

Chiar dacă acest concept Citroen Hypnos nu pare pe măsura numelui, interiorul te face să descoperi cu adevărat ce înseamnă această maşină, prezentată într-un mod inedit la Salonul Auto Paris 2008.

Citroen Hypnos Hybrid Crossover Citroen Hypnos Hybrid Crossover

Click pentru zoom. Ajuta. În mitologia greacă, Hypnos este zeul somnului. De ce a vrut oare Citroen să-şi denumească maşina aşa, nu ne putem da seama. Probabil că după ce au terminat maşina de desenat şi-au dat seama că îi ia cu somnul. Asta la exterior. La interior ... da, poza din dreapta este interiorul maşinii, atmosfera pare "complicată", chiar dacă Citroen zice că este confortabilă. Dacă ne luăm totuşi după modul în care arată acest interior, un nume mai potrivit pentru model ar fi fost Morpheus, zeul viselor, rudă cu Hypnosis. Era fiul lui. Unui din cei patru.

Probabil toată această tevatură pe marginea numelui va fi lămurită peste doar o lună la Salonul Auto de la Paris. Şi acolo probabil vom afla şi mai multe detalii tehnice, pentru că până acum ştim doar că noul crossover este pus în mişcare de o transmisie hibridă ce dezvoltă 200 CP şi are un consum de doar 4,5 litri la fiecare sută de km şi emisii de CO2 de 120g/km. Aşadar, cel mai probabil vorbim un motor diesel de 2.0 litri şi aproximativ 200 de CP. Dar asta rămâne de văzut.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.