Concept electric la Paris 2010: KIA Pop

Coreenii de la KIA nu stau degeaba, iar la Salonul Auto Paris 2010 vor prezenta, în premieră mondială, un concept electric, denumit KIA Pop. Iată primele imagini-teaser.

Concept electric la Paris 2010: KIA Pop Concept electric la Paris 2010: KIA Pop

KIA Pop - concept electricPentru a păstra, totuşi, surpriza, coreenii sunt foarte zgârciţi în ce priveşte informaţiile despre noul lor concept electric, KIA Pop, care urmează să fie inaugurat în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2010.

Deocamdată ştim că este vorba despre o maşină de numai 3 metri lungime, care oferă spaţiu pentru 3 pasageri: doi pe bancheta din faţă, profilată pentru a-i conferi suficient spaţiu celui de la volan, al treilea pasager beneficiind de un scaun în spatele pasagerului dreapta, în compartimentul pentru bagaje.

Premiera la Paris 2010În ce priveşte designul maşinii, din cele câteva poze de până acum putem spune despre KIA Pop că este clar un concept neconvenţional, dar care sigur va suscita păreri contradictorii. Într-adevăr, soluţia adoptată pentru portiere este foarte inedită, în timp ce parbrizul este, practic, un mare plafon.

De reţinut ideea stopurilor cu LED-uri, "împrăştiate" în partea din spate a maşinii (nu vorbim de blocuri optice separate convenţional), în timp ce farurile adoptă şi ele tehnologia LED. Interesantă ideea excrecenţelor din jurul acestora, care ar putea reliefa o nouă imagine de marcă pentru viitoarele maşini ecologice KIA.

Însă mai multe detalii şi imagini despre KIA Pop Concept, în preajma Salonului Auto Paris 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.