Concept Fiat Portofino - maşină pentru plajă

Fiat va lansa conceptul Portofino la Salonul Caravan de la Dusseldorf din septembrie. Iniţial va fi lansat ca o maşină "foarte decoltată" pentru plajă.

Concept Fiat Portofino - maşină pentru plajă Concept Fiat Portofino - maşină pentru plajă

Fără acoperiş, dar mai ales fără portiere, noul concept este bazat pe Fiat Fiorino. De fapt botul Fiatului Portofino este aproape identic cu cel al lui Fiat Fiorino, diferite fiind doar grila faţă şi farurile pentru ceaţă care sunt situate puţin mai sus la noul concept. Cu designul său conceptul Portofino pare mai de grabă un Fiorino foarte decoltat.

Concept Fiat PortofinoCu noua sa structură conceptul este prevăzut cu o bară de rezistenţă care formează un inel în jurul maşinii. După cum poate fi observat şi în imagini conceptul va avea două perechi de frânghii nautice, una pentru a înlocui uşile din spate şi alta pentru cele din faţă. Maşina va avea de asemenea o tapiserie rezistentă la apă, fiind o maşina destinată litoralului.

În viitor va fi lansată şi o versiune cu acoperiş, destinată producţiei de serie, care va proteja pasagerii de soare şi ploaie. Deocamdată ne mulţumim cu o umbrelă deoarece nu au apărut informaţii dacă prima versiune a maşinii va fi produsă în serie şi nici când va fi lansată cea de a doua.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.