Concept Fiat Portofino – maşină pentru plajă

Autor: Oraan Mărculescu 27 aug. 2008 Concepte auto

Fără acoperiş, dar mai ales fără portiere, noul concept este bazat pe Fiat Fiorino. De fapt botul Fiatului Portofino este aproape identic cu cel al lui Fiat Fiorino, diferite fiind doar grila faţă şi farurile pentru ceaţă care sunt situate puţin mai sus la noul concept. Cu designul său conceptul Portofino pare mai de grabă un Fiorino foarte decoltat.

Concept Fiat PortofinoCu noua sa structură conceptul este prevăzut cu o bară de rezistenţă care formează un inel în jurul maşinii. După cum poate fi observat şi în imagini conceptul va avea două perechi de frânghii nautice, una pentru a înlocui uşile din spate şi alta pentru cele din faţă. Maşina va avea de asemenea o tapiserie rezistentă la apă, fiind o maşina destinată litoralului.

În viitor va fi lansată şi o versiune cu acoperiş, destinată producţiei de serie, care va proteja pasagerii de soare şi ploaie. Deocamdată ne mulţumim cu o umbrelă deoarece nu au apărut informaţii dacă prima versiune a maşinii va fi produsă în serie şi nici când va fi lansată cea de a doua.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide