Concept Speedboat - concept Jaguar conceput pentru viteză... pe apă

Creatorii acestei bărci de viteză declară că au gândit-o ca accesoriu pentru noul Jaguar XF Sportbrake...

Concept Speedboat - concept Jaguar conceput pentru viteză... pe apă Concept Speedboat - concept Jaguar conceput pentru viteză... pe apă

Pentru a demonstra că nu se pricep doar la maşini, cei de la Jaguar s-au gândit să creeze acest concept de barcă de viteză, cu o referire clară la stilul de viaţă activ al multora dintre clienţii Jaguar.

Concept Speedboat by Jaguar Cars a fost dezvoltat sub atenta îndrumare a lui Ian Callum, şeful de design Jaguar, beneficiind şi de know-how-ul unui specialist în conceperea yachturilor, ceea ce înseamnă utilizarea unor materiale scumpe, precum fibra de carbon sau lemnul de esenţă rară.

Concept Speedboat are o lungime de 6,1 metri şi poate transporta 2+1 pasageri, însă oficialii nu au dezvăluit ce motor pune în mişcare această sculptură pentru apă.

Creaţia britanicilor a fost gândită ca un element surpriză asociat cu lansarea lui Jaguar XF Sportbrake, oficialii neavând în plan construirea nici măcar în serie mică a acestei bărci elegante de viteză.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.