Conceptul LM2 Streamliner se laudă cu 1.700 CP. Dar există o problemă…

Autor: Iulian Dnistran 07 apr. 2015 Concepte auto

Lyons Motor Car este o companie înfiinţată în 2011 în Statele Unite ale Americii şi, după cum îi spune numele, are de-a face cu maşini. Mai exact, firma asta se laudă că a făcut un fel de megacar, denumit LM2 Streamliner, care are un motor V8 de 8,2 litri ce dezvoltă nu mai puţin de 1.700 CP. Pe hârtie, cel puţin.

Oficial, noul model ar fi trebuit să debuteze în timpul zilelor dedicate presei de la Salonul Auto New York 2015, dar se pare că nu a fost gata pentru săptămâna trecută. În schimb, a apărut la salon în timpul zilelor dedicate publicului, însă – după cum se vede în singura poză de la faţa locului – nu prea pare gata nici acum.

Conceptul LM2 Streamliner pare foarte interesant în teorie. Cu un design inspirat din maşinile cu forme voluptoase ale vremurilor demult apuse, un motor ce dezvoltă 1.700 CP, tracţiune integrală, cutie de viteze secvenţială şi un sistem electric care nu foloseşte butoane sau întrerupătoare, acestea fiind înlocuite de iPhone-ul proprietarului. Bineînţeles, preţul ar fi pe măsură – 1,5 milioane de dolari americani.

Eu, unul, nu sunt convins. Mai ales că videoclipul de mai jos arată ca şi cum ar fi costat exact 20 de dolari pentru a fi făcut.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide