Conceptul LM2 Streamliner se laudă cu 1.700 CP. Dar există o problemă...

O companie din Statele Unite ale Americii se laudă că a făcut o maşină capabilă să spargă recorduri de viteză şi, în acelaşi timp, să ofere confort fără margini. Un fel de Bugatti Veyron de New York, cu diferenţa că maşina americană nu are în spate una dintre cele mai mari companii din industria auto mondială.

Conceptul LM2 Streamliner se laudă cu 1.700 CP. Dar există o problemă... Conceptul LM2 Streamliner se laudă cu 1.700 CP. Dar există o problemă...

Lyons Motor Car este o companie înfiinţată în 2011 în Statele Unite ale Americii şi, după cum îi spune numele, are de-a face cu maşini. Mai exact, firma asta se laudă că a făcut un fel de megacar, denumit LM2 Streamliner, care are un motor V8 de 8,2 litri ce dezvoltă nu mai puţin de 1.700 CP. Pe hârtie, cel puţin.

Oficial, noul model ar fi trebuit să debuteze în timpul zilelor dedicate presei de la Salonul Auto New York 2015, dar se pare că nu a fost gata pentru săptămâna trecută. În schimb, a apărut la salon în timpul zilelor dedicate publicului, însă - după cum se vede în singura poză de la faţa locului - nu prea pare gata nici acum.

Conceptul LM2 Streamliner pare foarte interesant în teorie. Cu un design inspirat din maşinile cu forme voluptoase ale vremurilor demult apuse, un motor ce dezvoltă 1.700 CP, tracţiune integrală, cutie de viteze secvenţială şi un sistem electric care nu foloseşte butoane sau întrerupătoare, acestea fiind înlocuite de iPhone-ul proprietarului. Bineînţeles, preţul ar fi pe măsură - 1,5 milioane de dolari americani.

Eu, unul, nu sunt convins. Mai ales că videoclipul de mai jos arată ca şi cum ar fi costat exact 20 de dolari pentru a fi făcut.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.