Conceptul Mahindra Komodo pare gata să fie livrat...pe Marte!

Denumirea Mahindra nu vă spune prea multe, nu-i aşa? Nu e nicio tragedie, pentru că un tânăr designer contribuie din plin la popularizarea acestei mărci indiene cu o lungă tradiţie, pe plan naţional cel puţin.

Conceptul Mahindra Komodo pare gata să fie livrat...pe Marte! Conceptul Mahindra Komodo pare gata să fie livrat...pe Marte!

Nu ştim exact ce se întâmplă în secţiile de design auto din Torino, dar studenţii din cadrul acestora au mereu idei şi concepte interesante. Excepţie nu face nici Makrand Patil, un tânăr designer originar din India, a cărui semnătură stă pe conceptul Mahindra Komodo, dezvoltat în parteneriat cu constructorul indian.

Chestiile alea trei sunt capete de rachetă?

Conform designerului, SUV-ul Mahindra Komodo a fost gândit pentru piaţa din India şi poate fi condus de oricine, de la un adolescent până la un adult de vârsta a doua, indiferent că se adoptă un stil de condus calm sau sportiv. Destul de ambiţioasă afirmaţia, am putea spune.

Mahindra Komodo, acest Bear Grylls al off road-ului.

Dar mixul de abilităţi nu se opreşte aici. Makrand spune că studiul său de design oferă robusteţe, forţă şi lux în acelaşi pachet adaptat reliefului din India - de la drumuri netede până la suprafeţe accidentate, ape adânci şi zone mlăştinoase. Din nou, destul de ambiţios.

Probabil cel mai ciudat spate văzut vreodată pe un concept.

Fără alte precizări legate de specificaţiile tehnice, nu ne rămâne decât să analizăm SUV-ul Komodo în imaginile furnizate de designer.

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.