Detroit 2012: Audi Q3 Vail Concept

Audi aduce la Salonul Auto de la Detroit Audi Q3 Vail Concept, maşină care poate prefigura Audi Q3-RS.

Cei de la Audi au ales ca nume pentru acest concept numele unei staţiuni din America. Ceea ce face interesant acest concept este chiar propulsorul acestei maşini. Vorbim despre unitatea care poate fi regăsită pe Audi RS3 sau TT-RS. Mai precis, vorbim despre un propulsor cu cinci cilindri de 2,5 litri, capabil să dezvolte 314 CP şi un cuplu motor de 400 Nm.

Echipat cu o cutie automată cu şapte rapoarte cu dublu ambreiaj şi tracţiune integrală, maşina poate accelera de la 0 la 100 de km în doar 5,5 secunde, iar viteza de top este de 262 km/h. La exterior maşina beneficiază de un pachet vizual diferit, caroseria fiind garnisită cu elemente care scot în evidenţă caracterul sportiv al conceptului.

Deasemenea şi la interior, design-erii au venit cu modificări, introducând materiale noi şi inserţii metalice la nivelul ceasurilor de bord.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.