Divine DS iese la plimbare prin Londra. Noi ne pierdem răbdarea

PSA ne reaminteşte că se pregăteşte ceva: minunile DS vor putea fi văzute pe străzi în viitorul apropiat. Bine, oarecum apropiat...

Divine DS iese la plimbare prin Londra. Noi ne pierdem răbdarea Divine DS iese la plimbare prin Londra. Noi ne pierdem răbdarea

Vă mai amintiţi când bossul PSA, Carlos Tavares, a spus că vrea ca DS să fie brand cu identitate proprie? Până în 2022 2020, şase modele se preconizează în gama DS, şi se prea poate ca Divine să fie unul dintre ele. Pentru a ne reaminti că designul francez trăieşte şi e bine-sănătos, Divine DS a fost scos la plimbare prin Hyde Park, în centrul Londrei. Dacă nu ştii cu ce se mănâncă Divine, poţi să te arunci cu încredere pe linkul ăsta.

PSA nu este la primul lor publicity stunt de genul acesta (preferatul nostru rămâne GT by Citroën / clipuri găseşti aici) şi, sperăm, nici la ultimul. DS va fi reprezentat de fantezii întruchipate, iar nouă ne place să facem pe voyeurii până atunci.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.