Dodge Ram BFT

Probabil teama de Toyota Tundra i-a făcut pe cei de la Dodge să exagereze şi să construiască cel mai mare pick-up Dodge expus la SEMA 2007: Ram BFT.

Dodge Ram BFT Dodge Ram BFT
Creatorii săi spun despre Dodge Ram BFT că este "one big fine truck" - de altfel, iniţialele BFT provin de la banalul "built for towing" (construit pentru a tracta).

Maşina este, de fapt, o struţo-cămilă între o cabină simplă, cu doar două locuri, plasată pe un şasiu Heavy Duty, care, în mod normal, vine cu o cabină dublă. Astfel, a fost posibilă obţinerea unei bene foarte mari, care poate acomoda chiar şi un chopper custom. Pentru a sublinia şi mai mult caracterul off-road şi hardcore-duty (este terminologia celor de la Dodge!), suspensia beneficiază de un kit Superlift de 6 inchi, în timp ce jantele Alcoa au 22,5", iar puntea spate are roţi jumelate. Cutia de viteze automată nu este legată la un motor pe benzină, cum ne-am fi aşteptat, propulsorul fiind un turbodiesel Cummins, de 6,7 litri. Încă nu a fost luată nici o decizie privind asamblarea în serie a acestui model.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.