Două concepte noi Honda la Beijing 2012: Concept C şi Concept S

Salonul Auto Beijing 2012 a fost unul chiar important pentru Honda, care a expus nu mai puţin de două concepte, care prefigurează nişte modele de serie interesante: berlina Concept C şi monovolumul Concept S.

Două concepte noi Honda la Beijing 2012: Concept C şi Concept S Două concepte noi Honda la Beijing 2012: Concept C şi Concept S

Cele două concepte Honda Concept C, respectiv Honda Concept S prefigurează două modele de serie care vor fi lansate în 2013 în China, dar care vor fi exportate ulterior şi pe alte pieţe, în principal cele asiatice.

Honda Concept C prefigureaza o berlina de clasa medie

Honda Concept C este un sedan de clasă medie, dezvoltat special pentru piaţa auto chineză şi care se diferenţiază mult de modelul cunoscut în Europa, Honda Accord. Conform oficialilor, "C" vine de la "Cool", "Challenge" şi "China", maşina având o parte frontală foarte îndrăzneaţă şi forme sculpturale care denotă agresivitate şi eleganţă - ba chiar ni se spune că sursa de inspiraţie a fost chiar imaginea celebră a dragonului chinezesc.

Honda Concept S va fi un monvolum compact cu propulsie hibrida

Honda Concept S este o propunere dinamică în segmentul monovolumelor compacte, mizând pe un caracter sportiv accentuat. Faţă de Concept C, monovolumul Concept S oferă o imagine mai calmă, dar detaliile îi conferă o tuşă serioasă de agresivitate, "S" însemnând "Stil", "Smart" şi "Surpriză". Modelul de serie bazat pe Concept S va beneficia de un sistem de propulsie hibridă.

În ce priveşte planurile de producţie, primul model, Concept C, va fi construit cu partenerul chinez Guangqi Honda Automobile, iar monovolumul Concept S va fi asamblat în uzinele celuilalt partener, Dongfeng Honda Automobile, ambele modele urmând a debuta pe piaţă în 2013.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.