Ediţia limitată Smart ForJeremy…îţi dă aripi!

Autor: Dan Vache 03 dec. 2012 Concepte auto

Dacă sunteţi fani Loredana Groza, şi aveţi celebrul refren „ridică-mă la cer” tipărit în minte, înseamnă că veţi aprecia conceptul ForJeremy al celor de la Smart. Ba mai mult,  înaripatul ForTwo urmează a fi produs în serie limitată, începând cu anul viitor.

Pentru a-i crea alura celestă, designerii au integrat un set de aripi în continuarea parţii din spate a maşinii, a cărei caroserie este la rândul său îmbrăcată într-o nuanţă luminoasă de alb. Atât la nivel de exterior cât şi de interior, predomină inserţiile şi decoraţiunile cromate.

Mai mult, spiţele jantelor au primit forma palelor de la elicea unui avion, ducând şi mai departe ideea de zbor. Însă, deşi nu poate să zboare, Smart-ul vine dotat cu un motor electric de 74 CP alimentat de un set de baterii Li-ion de 17,6 kWh. Iar graţie acestora, maşina accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde, putând atinge viteza maximă de 125 km/h. Nu are autonomia unui Boeing sau a unui Airbus, însă bateria se va descărca total după aproximativ 145 de km de rulare.

Puteţi admira conceptul Smart ForJeremy în GALERIA FOTO de mai sus.

CALIFICATIVE PENTRU ORIGINALITATE?

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide