Ford Transit SportVan

Ford a lansat azi, la Salonul de autovehicule comerciale de la Birmingham, o ediţie limitată a legendei Transit.

Ford Transit SportVan Ford Transit SportVan

Noul SportVan este destinat celor care vor să iasă în evidenţă prin stil şi exclusivitate. Deşi are la bază un vehicul comercial, creaţia inginerilor Ford este perfectă pentru aceia care acordă o importanţă semnificativă locului de muncă în viaţa lor şi vor să-l îmbunătăţească la maxim. Prima persoană care a avut onoarea testării noului model este Sabine Scmidtz, test-driver pe circuitul de la Nurburgring, devenită celebră în urma testului pe care l-a efectuat cu un Ford Transit în cadrul emisiunii Top Gear.

 

La exterior modificările sunt evidente. Culoarea albastră unică, brăzdată de dungile albe pe capotă, aminteşte de modele puternice precum Mustang, iar spoilerele modificate, jantele de 18 inch şi evacuarea dublă contribuie semnificativ la aspectul sportiv cu care este înzestrat noul model. În interior, viitorii clienţi se pot bucura de oglinzi şi geamuri electrice, aer condiţionat, cd-player cu magazie de 6 discuri şi comandă de la un satelit situat pe volan, acesta din urmă fiind îmbrăcat în piele.

 

Printre alte opţiuni, mai putem aminti de senzorii de ploaie şi lumină, proiectoarele de ceaţă şi airbagul pentru pasager. Motorizarea este reprezentată de un TDCi Duratorq de 130 CP şi este montată pe van-ul cu ampatament scurt şi transmisie pe roţile faţă. Vânzările vor fi limitate la doar 500 de unităţi şi vor incepe în iunie, cu preţul de 18.750 de lire sterline.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.