Gabriel Hanţig şi Lamborghini Evoluzione

Gabriel Hanţig revine pe promotor.ro cu o nouă propunere grafică, Lamborghini Evoluzione. Cum vi se pare?

Gabriel Hanţig şi Lamborghini Evoluzione Gabriel Hanţig şi Lamborghini Evoluzione

Lamborghini Evoluzione - aerodinamicGabriel Hanţig este unmare pasionat de maşini şi de design auto. După conceptul BMW E-X de anul trecut, acum ne aratăo nouă propunere, de data aceasta din categoriaLamborghini - nu-i aşa că, în ultima vreme, sunt foartemulţi cei care desenează diverse modele Lamborghini?

Autorul afirmă că inspiraţia pentru LamborghiniEvoluzione i-a venit de la toate modelele Lamborghini carese evidenţiază prin agresivitate şi performanţă. Gabriel a încercatsa creeze o supermaşină care sa îmbine toate aceste calităţi alemărcii, dar schimbând puţin forma frontală prezentă la ultimelemodele Lamborghini.

Elemente directoare pentru aerPrincipalul ţel a fostcrearea unui concept aerodinamic, fiind uşor de observatelementele cu acest rol. În principal, sistemul de răcireal motorului se bazează pe curenţii de aer care intră prin parteafrontală, fiind canalizaţi de elementele de designaerodinamice.

Lamborghini Evoluzione este echipat, în teorie, cu unmotor asemănător cu cel de pe Reventon, dar cu ceva căluţi în plus.Partea tehnică este formată dintr-un motor V12 de 700 CP, tracţiuneintegrală şi cutie de viteze în 7 trepte, asemănătoare celor de pemonoposturile de Formula 1.

ÎŢI PLACE SĂDESENEZI MAŞINI? TRIMITE-NE SCHIŢELE TALE LA ADRESA promotor@mpinteractiv.ro ŞI AI ŞANSA SĂ LE VEZI PEPROMOTOR.RO!