Gabriel Hanţig şi Lamborghini Evoluzione

Gabriel Hanţig revine pe promotor.ro cu o nouă propunere grafică, Lamborghini Evoluzione. Cum vi se pare?

Gabriel Hanţig şi Lamborghini Evoluzione Gabriel Hanţig şi Lamborghini Evoluzione

Lamborghini Evoluzione - aerodinamicGabriel Hanţig este un mare pasionat de maşini şi de design auto. După conceptul BMW E-X de anul trecut, acum ne arată o nouă propunere, de data aceasta din categoria Lamborghini - nu-i aşa că, în ultima vreme, sunt foarte mulţi cei care desenează diverse modele Lamborghini?

Autorul afirmă că inspiraţia pentru Lamborghini Evoluzione i-a venit de la toate modelele Lamborghini care se evidenţiază prin agresivitate şi performanţă. Gabriel a încercat sa creeze o supermaşină care sa îmbine toate aceste calităţi ale mărcii, dar schimbând puţin forma frontală prezentă la ultimele modele Lamborghini.

Elemente directoare pentru aerPrincipalul ţel a fost crearea unui concept aerodinamic, fiind uşor de observat elementele cu acest rol. În principal, sistemul de răcire al motorului se bazează pe curenţii de aer care intră prin partea frontală, fiind canalizaţi de elementele de design aerodinamice.

Lamborghini Evoluzione este echipat, în teorie, cu un motor asemănător cu cel de pe Reventon, dar cu ceva căluţi în plus. Partea tehnică este formată dintr-un motor V12 de 700 CP, tracţiune integrală şi cutie de viteze în 7 trepte, asemănătoare celor de pe monoposturile de Formula 1.

ÎŢI PLACE SĂ DESENEZI MAŞINI? TRIMITE-NE SCHIŢELE TALE LA ADRESA promotor@mpinteractiv.ro ŞI AI ŞANSA SĂ LE VEZI PE PROMOTOR.RO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.