Galpin Jaguar XF

Cel mai mare dealer Jaguar din SUA a pregătit un XF special pentru piața locală. Pentru că doar americanii ar putea cumpăra așa ceva.

Galpin Jaguar XF Galpin Jaguar XF
Galpin Jaguar XFRafinamentul și puritatea britanică parcă au dispărut de pe acest nou model, locul acestora fiind luat de un prost gust rezultat din elementele definitorii ale unui model precum XF combinate cu modificări necorespunzătoare. Altfel spus, XF, o mașină pentru domni a fost transformată într-una pentru raceri.

Galpin a vopsit modelul în două culori, roșu și negru, l-a echipat cu jante de 22 de inch, blocuri optice spate "afumate" și geamuri fumurii. Din fericire în interior modificările sunt mai puține, remarcând totuși o tapițerie din piele în ton cu nuanțele caroseriei.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.