GK2G - kartul electric şi pliabil de la Beau Designs

Designer-ul american Beau Designs prezintă noul kart al viitorului, GK2G, fără emisii de CO2 şi construit în totalitate din fibră de carbon.

GK2G - kartul electric şi pliabil de la Beau Designs GK2G - kartul electric şi pliabil de la Beau Designs

Datorită construcţiei sale din fibră de carbon, GK2G ("Go Kart to Go") cântăreşte doar 30 kg şi poate atinge viteza maximă de 96 km/h. Este pus în mişcare de un set de baterii uşoare litiu-ion, iar design-ul său inspirat din Formula 1 contribuie la performanţele de pe circuit ale acestuia.

Partea cea mai bună este că GK2G poate fi dezasamblat şi pliat, mărimile sale după aceste operaţiuni fiind de 76 cm x 76 cm x 38 cm. Acest lucru nu face decât să fie uşor de transportat chiar şi în portbagajul unei maşini.

Din păcate, GK2G este doar un studiu de design, aşa că nu îl vom vedea prea curând participând în cursele de karting.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.