Great Wall Haval H7 Hybrid - un nou concept chinezesc de tip ”lego”...

Great Wall vrea să iasă în evidenţă printr-un concept destul de interesant, de SUV cu propuslie hibridă, pe care îl va expune la Salonul Auto Shanghai 2013. Totuşi, nu e greu de observat care au fost sursele de inspiraţie - v-aţi dat seama?

Great Wall Haval H7 Hybrid - un nou concept chinezesc de tip ”lego”... Great Wall Haval H7 Hybrid - un nou concept chinezesc de tip ”lego”...

Pentru moment, noul concept Great Wall Haval H7 Hybrid a fost surprins cu ocazia unei prezentări separate ţinute de producătorul auto chinez înaintea Salonului Auto Shanghai 2013.

Din cele câteva imagini care au fost date publicităţii, se poate vedea că vorbim de pretenţii în creştere, SUV-ul compact chinezesc având un stil fresh, tineresc şi care abundă în detalii cunoscute de la alte modele.

De exemplu, silueta sa pareo mixtură între vedeta Range Rover Evoque şi noul Renault Captur, în timp ce grila frontală masivă aminteşte pregnant de noul concept Citroen DS Wild Ruby.

Interiorul, însă, e destul de futurist, mizând pe o consolă dominată de două displayuri mari, numărul de butoane fiind redus drastic, iar cutia automată este comandată printr-un joystick aproape SF.

În ce priveşte trenul de rulare, se pare că noul concept va beneficia de un sistem de propulsie hibridă asociată cu tracţiunea integrală, dar mai mulet detalii vom afla cu ocazia salonului auto chinezesc.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.